Systeem huren voor thuistraining

Wilt u graag met neurofeedbacktraining beginnen? Vindt u het echter bezwaarlijk om hiervoor naar de praktijk te komen met betrekking tot tijd, afstand of reiskosten? Dan kunnen wij u hiervoor een goed alternatief bieden. Neurofeedback Vathorst beschikt over NeurOptimal Limited Systems waarmee u thuis traint op tijden en met een frequentie die u zelf bepaalt. U kunt dit systeem voor een periode van vier of zes weken huren en betaalt per training.

Gaat u met meerdere gezinsleden trainen? Daarvoor kunt bij ons een NeurOptimal Unlimited System huren voor een periode van vier of zes weken, waarmee u een onbeperkt aantal keren kunt trainen. Onze ervaring is dat het trainen van meerdere personen uit één gezin zeer effectief is. Dit heeft een bijzondere meerwaarde doordat elk gezinslid zijn persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Tegelijkertijd winnen de onderlinge relaties aan vreugde, harmonie en stabiliteit.

Wij leren u de sensoren aan te brengen en de werking van het programma. Tevens kunnen wij u tijdens de periode waarin u traint telefonisch en/of per email coachen. Elk gehuurd systeem wordt zowel vooraf als na afloop van de huurperiode gecontroleerd door de Technische Dienst van NeurOptimal. De overeengekomen afspraken voor huur en gebruik van een systeem worden vastgelegd in een huurcontract en het factuurbedrag dient vooraf voldaan te zijn. Informatie over deze kosten vindt u op de pagina Tarieven.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden en voorwaarden?
Neem dan contact met ons op, de gegevens vindt u op de contactpagina.