Praktijkinformatie

Mensen zijn zo bijzonder!                                                      Uw hersenen zijn zo bijzonder!

Onafhankelijk van uw leeftijd, IQ, gezondheid of handicap herstellen en ontwikkelen uw hersenen zich zelf tijdens de dynamische neurofeedbacktrainingen tot een zo optimaal mogelijk veerkrachtig en flexibel werkend brein. Dit werkt helend door: emotioneel, psychisch, sociaal, fysiek en spiritueel.

Wat is er nu mooier dan dat een depressief kind weer levenslustig wordt en zich ontwikkelt, een puber met AD(H)D rust in zijn hoofd krijgt en zich beter kan concentreren en leren, een volwassene dicht bij en trouw aan zichzelf leert leven, een vrouw vele jaren na een hersentrauma alsnog opleeft en een man na een burn-out niet alleen zijn werk weer aankan, maar ook vrede krijgt met hoe zijn leven is verlopen? Waar, soms zelfs na jaren lijden onder de gebrokenheid van het leven, ruimte komt voor hoop, opleving, verwerking en herstel…

Als ervaringsgericht psychosociaal therapeut begeleid ik u tevens vanuit mijn kennis en levenservaring bij uw eigen unieke proces. Daarbij is aandacht voor zowel wat u beperkt en om verwerking vraagt als voor de kwaliteiten die u in u hebt. Hiermee weer in verbinding komen doet u uw innerlijke kracht ontdekken, zodat u vanuit die kracht in trouw aan uzelf verder kunt leven.

De praktijk is sinds 2011 gevestigd in Amersfoort in de wijk Vathorst.

Renesta Stelpstra-van den Born is Ervaringsgericht Psychosociaal Therapeut Renesta Stelpstra - van den Born(HBO) en gecertificeerd Advanced Trainer NeurOptimal®.

NVNF: lid van de Nederlandse Vereniging voor NeuroFeedback.

Aangesloten bij: Geschilleninstantie Klachtenportaal Zorg (KPZ) in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

CBP Registratienummer m1486343

Zengar NeurOptimal Advanced Certification Seal